Dentists in Poland, Gdansk, Sopot Zahnarzt in Polen Dentists in Poland, dental treatment in Poland, GODENTA Medical healthcare abroad, GODENTA Dentist abroad, Poland Medical Treatment in Poland, GODENTA
Tannhelse, Tannferie i utlandet, Tannbehandling i Polen, Tannleger i Polen, Tannimplantater,
Tannkroner, Tannbroer, Tannlege i utlandet, Tannbleking, Kjevekirurgi, Tannklinikk
Implantater
Tannbehandling Polen Hovedside Godenta Tjenester Presse, Patientenomtaler, GODENTA Tannleger i Polen, GODENTA Tannbehandling i Polen, GODENTA     Priser Tannbehandlung GODENTA Kontakt adress, GODENTA Foto Galleri Gdansk
Gdansk, Sopot
One step back One step forward

      of d

 

Page under renovation!

 
 

Våre tjenester :

 
  Vi anbefaler de riktige tanntjenestene i forhold til din økonomi, din tid, tilgjengelighet på tjenestene og i forhold til ditt valgte bosted.

 
 

Kostnadsoverslag
Hvis mulig kan vi tilby en rekke alternative kostnadsoverslag for din ønskede tannpleie.
GODENTA samarbeider med flere høyt ansette tannklinikker i Gdanskområdet (Gdansk, Sopot, Gdynia).  Vennligst sjekk vår ”Clinic section” og velg din foretrukne tannlege/klinikk eller spør oss når vi har fått en oversikt over din tannsituasjon og dine ønskede løsninger.

 
 

Avtale med valgt tannlege
Hvis du velger oss til å bistå deg på din tur til Gdansk eller til valgt tannklinikk, tilbyr vi med glede å organisere ditt opphold i den grad du ønsker det, avtale tid med klinikken eller på annen måte bistå deg mens du er i området.

 
 

Øvrig støtte før og under ditt opphold
Hvis du ønsker det, kan vi bestille flybilletter, bussbilletter, leiebil, eller hvis du  selv ønsker å arrangere ditt opphold, informerer vi gjerne om hvordan det best kan gjøres i Gdansk. 

 
 

Reservasjoner etc. ifm ditt opphold
Hvor du nå enn ønsker å bo mens du er her, på et mindre og koselig pensjonat med atmosfære og rimelige priser i gangavstand fra Gamlebyen i Gdansk, eller  på et fem stjerners hotell i en nærliggende turistby (Sopot), nærmest mulig tannklinikken, alternativt i en mindre landsby ved stranden fortsatt få mil fra klinikken, på et sted med natteliv eller på et sted av historisk interesse, er det bare å si i fra.  Vi vil bistå deg til og finne ditt ønskede alternativ.

 
 

Hvis ikke våre utvalgte steder passer dine valg, si i fra, og vi finner det du søker.   Vi kan ta bilder av forskjellige alternativer og maile disse til deg for din vurdering.  Vi vil i det store og  hele ”snu oss trill rundt” for å tilfredsstille dine ønsker.  Våre anbefalte steder å bo er som oftest til hyggeligere priser enn du vil finne via reisebyråer eller på internettportaler.

 
 

Transporttjenester og taxikuponger
Når vi  vet hvor du vil bo og hvor du vil behandles, kan vi sørge for at du får taxikuponger.  Du betaler en antatt totalsum basert på hvor mange ganger du skal til byen, tannlegen, til flyplass eller annet, så slipper du å bekymre deg om veksling. Vi refunderer ubenyttede taxikuponger ved avreisen..  Hvis mulig henter vi deg (dere) på flyplassen og returnerer deg/dere som SMILENDE og lykkelig når besøket avsluttes.  Hvis ønskelig bringer vi handicappede eller andre som måtte ønske det, til og fra klinikken i vår egen bil.

 
 

Fritiden og sightseeing
Hvis du ønsker at vi også skal organisere din fritid mellom tannlegetimene, gjør vi alt fra å anbefale aktuelle  kultur- og  sportsbegivenheter, til å guide deg på sightseeingtur med oss.  Se for øvrig ”Gdansk” og oversikten over våre samarbeidspartnere i ”linklist” seksjonen.

 
 
   
  Toppen av siden  
 
 
Hovedside    Tjenester   Tannbehandling  Tannleger      Priser     Referanser   Galleri Gdansk   Kontakt    
             Zahnersatz in Polen, GODENTA.de Our Pages in German     Dentist Service Godenta English Dental Treatment English Our Pages in English
 
              
 
 

Tannhelse, Tannferie i utlandet, Tannbehandling i Polen, Tannleger i Polen, Tannimplantater,
Tannkroner, Tannbroer, Tannlege i utlandet, Tannbleking, Kjevekirurgi, Tannklinikk
Implantater
Gdansk, Sopot